vsebina crta

Akton je član OSS/Foruma

vsebina crta vsebina crta

Prva MPLS storitev v Jadranski regiji!

vsebina crta

vsebina crta

Zmogljive mrežne storitve

vsebina crta

OSS Forum (The International One-Stop-Shopping/Inter-Carrier Data Services Forum) je neodvisna organizacija mednarodnih telekomunikacijskih operaterjev, ki so zavezani k standardizaciji procesov pri vzpostavitvi mednarodnih zasebnih najetih povezavz (IPLC - International Private Leased Circuits) med člani foruma. Forum je bil vzpostavljen leta 1989 in trenutno šteje 68 članov s celega sveta. Akton je polnopravni član foruma od leta 2007.

http://www.oss-icds-forum.com

Akton je poleti 2008 uvedel mednarodno storitev MPLS v lastnem omrežju za področje celotne Jadranske regije. Prve komercialne uporabnike smo začeli priklapljati jeseni, istega leta.
Nova tehnologija je omogočila Aktonu izboljšanje hrbteničnega omrežja in s tem povečano varnost, hitrejše usmerjanje in boljši izkoristek razpoložljivih kapacitet. more

Mednarodne zasebne najete linije (IPLC - International Private Leased Circuits) omogočamo katerikoli naših točk prisotnosti (PoP - Point of Presence) v Jadranskem omrežju ali pa naravnost katerikoli vaših strank v regiji.

Mednarodne glasovne storitve

Akton zagotavlja direktno mednarodno terminacijo telefonskega prometa v fiksna in mobilna omrežja v jadranski regiji: v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini, Makedoniji, Srbiji in Črni gori.

.
T: + 386 1 2362 900
F: + 386 1 2362 920
info@akton.si