Messaging usluge-usluge slanja poruke

SMS PORUKE 

Akton je međunarodni telekomunikacioni operater sa lokalnim i međunarodnim interkonekcijama. Koristimo infrastrukturu za slanje poruka i obezbeđujemo Application-to-Person (A2P) servise za slanje poruka visokog kvaliteta preko proverenih partnera ka svim destinacijama u svetu. Podrazumevajući veliku brzinu slanja i visoke procente isporučenih poruka, naši servisi za slanje poruka predstavljaju najpouzdaniji način da se kontaktiraju Vaši korisnici koji se nalaze na bilo kojoj destinaciji u svetu.

Omogućavamo dva tipa povezivanja na našu SMS platformu. Bilo da koristite SMPP ili HTTP, u mogućnosti ste da pristupite SMS platformi. Naš Network Operating Centar nadgleda svaki prenos poruka i u mogućnosti je da reši kompleksne probleme koji se pojavljuju.

Akton obezbeđuje različite tipove SMS servisa kao što su Premium SMS, High Quality SMS, Wholesale SMS, SS7 SMS…

Servisi namenjeni kompanijama su deo Akton A2P servisa. Ukoliko ste zainteresovani za Bulk SMS poruke, notifikacione i verifikacione poruke, možemo Vam ponuditi profesionalnu platform između Vas i operatera mobilne telefonije koja Vam značajno olakšava poslovanje i realizaciju slanja poruka na sve mobilne operatere u zemlji i svetu.

Akton je u mogućnosti da isporuči Vaše poruke po najpovoljnijoj ceni ka svim destinacijama bez ograničenja. Sa pristupom izveštajima i alatima za praćenje i nadgledanje saobraćaja, omogućavamo Vam da ispratite sve poslate SMS poruke i pročitate potrebne izveštaje.
VIBER PORUKE

Promovišite svoj biznis putem Vibera. Viber promotivne poruke. Direktna komunikacija! Akton je direktan Viber partner. Nudimo najbolje uslove na tržištu Srbije. Uverite se! Promotivne poruke. Viber i SMS marketing. Najbolji uslovi. 


Viber
promotivni
SMS

Viber
transakcioni
SMS


Akton je Rakuten Viber partner ! 
PREMIUM SMS PORUKE

Premium
SMS
poruke