MREŽA


Naš savremeni telekomunikacioni back-bone visokog kapaciteta sa jedinstvenim geografski prekograničnim prisustvom omogućava vam da dođete do bilo kog svog klijenta na području naše mreže.

Naša mreža je po svojoj pokrivenosti jedinstvena. Države kao što su Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Severna Makedonija, Bugarska i Albanija sada su vam bliže nego ikada ranije.Ukoliko su vam potrebne glasovne, IP ili usluge sa podacima visokog kapaciteta u regionu, razgovarate sa pravim partnerom. Aktonova mreža ima izuzetne kapacitete, visoku prilagodljivost i široku mogućnost povezivanja - odličan izbor za sve vaše zahteve.


Pouzdanost
Prenos velikih količina podataka između lokacija zahteva prilagodljivu i pouzdanu mrežu, koja istovremeno obezbeđuje potrebnu širinu opsega. Naša mreža je dizajnirana i njome se upravlja tako da garantuje što manje ispada.


Prilagodljivost
Kreirali smo mrežu za 21. vek! Mislili smo na budućnost. Naša mreža je formirana tako da nudi i obezbeđuje vrhunske usluge bez kompromisa u pogledu kvaliteta.


Kvalitet
Osim naših 24/7 operativnih centara, Akton obezbeđuje kvalitet i naš Centar za upravljanje uslugama kontroliše svaku izvršenu uslugu.
PRISUSTVO


Potpuno rešenje za region
Širok izbor poslovnih usluga u vezi sa podacima, odgovarajući kako za lokalne organizacije, tako i za multinacionalne korporacije, koji obuhvata IP i IP VPN usluge, Bezbednosne usluge i Usluge upravljanih mreža, kao i IPLC – međunarodne privatne zakupljene linije.

Dogovori o nivou usluga iz našeg globalnog izbora u pogledu podataka nude vam efikasne indikatore, a nama omogućavaju da obezbeđujemo očekivani visoki nivo svih vrsta usluga u celoj mreži.


Tačke prisustva u regiji
Svojim klijentima obezbeđujemo bezbedne i pouzdane mrežne usluge preko naše mreže.
U svakoj državi, koju pokriva naša mreža, postoji bar jedna tačka prisustva.


Međunarodne tačke prisustva
Povežite se sa jednom od našim međunarodnih tačaka prisustva i iskoristite našu savremenu mrežu.

Aktonovoj mreži možete pristupiti preko međunarodnih tačaka prisustva u Frankfurtu (Nemačka) i u Beču (Austrija).