Sistem integrator i IT infrastruktura

SISTEM ADMINISTRACIJA
Sistemska administracija je polje rada u kojem neko upravlja jednim ili više sistema, bilo da se radi o softveru, hardveru, serveru ili radnim stanicama. Njen cilj je obezbeđivanje da sistem radi efikasno i efektivno

Administraciju sistema obavljaju stručnjaci za IT. Njihov posao je da obezbede funkcionalnost svih računarskih sistema i servisa. Sistem administrator, ili je osoba odgovorna za upravljanje i održavanje računarskih sistema i mreže za organizaciju ili unutar nje.

Administratori su obicno zaduženi za instaliranje, podršku i održavanje servera i drugih računarskih sistema, kao i planiranje i reagovanje na prekide rada i druge probleme. Ostale dužnosti mogu uključiti upravljanje projektima, nadzor i obuku korisnika i pomoć u rešavanju problema u svakodnevnom radu korisnika. Ovo se radi da se obezbede maksimalna pouzdanost i dostupnost kritičnih sistema opštim korisnicima koji obavljaju procese unutar organizacije.

PRODAJA I IZNAJMLJIVANJE IT OPREME

Kompanija Akton je u mogućnosti da svim korisnicima obezbedi povoljnu IT opremu. U partnerstvu sa mnogim proizvodjačima opreme, izdvajamo CISCO, JUNIPER, HP, FORTINET,…   
IT INFRASTRUKTURA I TELEKOMUNIKACIONE MREŽE

Kompanija Akton je u potpunosti osposobljena za projektovanje, planiranje i postavljanje IT infrastrukture. Profesionalni tim inžinjera i tehničara za sve korisnike obezbeđuje  projektovanje i postavljanje LAN/MAN/WAN mreže, lokalne WiFi mreže, Point-to-Point Radio linkova i veza kao i održavanje istih.

Kompanija Akton je učestvovala u velikim projektima i biće nam drago da Vam pošaljemo našu referentnu listu.