Го поврзуваме Јадранскиот регион со светот.

,,Актон е признат меѓународен оператор за
телекомуникациски услуги” 


Услуги


Преку сопствената најсовремена мрежа со голем капацитет на нашите клиенти им обезбедуваме комплетен избор на говорни, 
СМС, Вибер и ДАТА услуги. Нашата широка палета на услуги  кои се по конкуретни
цени нуди на располагање техничка поддршка 24/7/365 со високо стручни професионални кадри.

ЗА ДЕЛОВНИ КОРИСНИЦИ

,,Messaging услуги’’ – Испраќање пораки


Зошто да го изберете Актон?


Актон е
водечки провајдер
на телекомуникациски
услуги во регионот

Глобално сме
поврзани со над
283 оператори

Директно сме
поврзани со сите
локални мобилни и
фиксни оператори

Доверлив,
флексибилен и
сигурен партнер  

Сите услуги
на едно
место

Ви нудиме
комплетен
избор на услуги

Групацијата опфаќа
6 компании
со над
70 експерти во областа

24/7/365
техничка поддршка
на локален и англиски јазик

„Обезбедуваме комплетен избор на гласовни, 
податочни , СМС и Вибер услуги.


Мрежа и присуство


Постојаното вложување и ширење на нашата меѓународна мрежа им овозможува на меѓународните компании и оператори, 
 подобрена регионална и глобална можност за поврзување. 
Поддршка на клиентите


Служба за поддршка
на клиентите и дежурна
техничка служба
24/7/365

Современа технологија 
со најнови софтверски 
решенија

На македонски
и англиски јазик


„Современа технологија
со најнови софтверски решенија.”


За нас


Актон е основана во 1991 година во Словенија и заедно со меѓународниот приватен капитал и храбрата визија, компанијата, од локална
старт-ап компанија прерасна во Актон Групација, која го прошири своето поле на работа со своите подружници во 5 држави и стана признат
меѓународен понудувач на телекомуникациски услуги. 

Високо стручен, искусен и мотивиран тим сега ја води најнапредната мрежа во областа.

„Пристап до водечка мрежна технологија,
апликации и подобрена регионална и
глобална можност за поврзување.”


Актон Групација


Актон е доверлив понудувач на телекомуникациски услуги во Словенија, Хрватска, 
Босна и Херцеговина, Србија и Северна Македонија.


АКТОН ГРУПАЦИЈАТА
ја претставуваат сите наши компании 
кои овозможуваат еднаков квалитет 
на услугите на целото подрачје на
Јадранскиот регион:  

Актон
Словенија

Актон ДОО
Дунавска цеста бр.9
1000 Љубљана
info@akton.si
www.akton.si

Актон
Хрватска

Актон ДОО  
Бани бр. 75, Бузин
10000 Загреб
info@akton.hr
www.akton.hr

Актон
Србија

Актон ДОО
Булевар Михајла Пупина 6/16
11070 Белград  
info@akton.rs
www.akton.rs

Актон
Босна и Херцеговина

Актон ДОО  
Фра Анѓела Звиздовиќа 1
71000 Сараево
info@akton.ba
www.akton.ba

Актон
Северна Македонија

Актон ДООЕЛ
23 Октомври 11A
1000 Скопје
info@akton.mk
www.akton.mk


Контакт


Компанија:
Друштво за телекомуникациски инженеринг Актон ДООЕЛ
23 Октомври 11 А
1000 Скопје, Северна Македонија
E-mail: info@akton.com.mk
Телефон: +389 2 3298 012


Продажба
salesmk@akton.com.mk
 
Техничка поддршка
customer.support@akton.com.mk

Дали имате некое прашање?

Контактирајте не »